Zeebaars.info

Marco Nieuwenhuize, visgids en workshops

Ik ben de eerste visgids in Nederland die roofvisvissers begeleidt bij het vissen vanuit een Hobie kajak. Dat doet ik sinds vier jaar in het zuidwesten van Nederland. Ook vist ik vanuit de boot en vanaf de kant. Ik maakt deel uit van het St Croix Prostaf Team Benelux en vist al jaren met de kajak in de Zeeuwse wateren, in Noorwegen, Zweden en Denemarken.

Zeebaars clinics met Marco

Zeebaars clinics

Ik geef zeebaarsclinics, waarbij kan worden gekozen voor kajak-, kant- of bootvisserij. Met de kajak en vanaf de kant gids ik meestal maximaal zes gasten en vanuit de boot (op de Oosterschelde) vier. Kleinere groepen of 1-op-1 kan ook. Daarnaast verzorgt ik ook in samenwerking met andere specialisten clinics of persoonlijke begeleiding voor de vliegvisserij op zeebaars.

De focus van de workshop ligt op het overdragen van kennis en ervaring. Mijn doel is dat u na de workshop de verschillende methoden zelf kunt gaan toepassen in de praktijk.

Zeebaarsworkshops vanaf de kant

http://www.zeebaars.info/visgids.html

Een 4 uur durige workshops waarin vele methoden van zeebaarsvisserij vanaf de kant aan de orde komen!! Kijk voor meer informatie op de website!!

Clinics Snoekbaarsvissen

In de zomer is zeebaars de doelvis en hierin heb ik mij dan ook gespecialiseerd. Vanaf mei tot en met oktober verblijft deze vis aan de Zeeuwse stranden en in de Ooster- en Westerschelde en kan er met verschillende technieken op worden gevist. Als de zeebaars wegtrekt, vist ik verder vanuit de kajak op het zoete op snoek en snoekbaars.

Workshops snoekbaars kant visserij, een 4 uur lange uitleg van de verschillende methoden om snoekbaars te vangen. Uitleg en demonstratie aan de waterkant. Aan het eind van de workshop kan er gevist worden.

Workshops kayak vissen op snoekbaars, een 4 uur lange workshop op zoet of zout met je eigen kajak of kano. Uitleg van verschillende methoden om op snoekbaars te vissen vanuit de kajak.

Impressie video

Adres gegevens

Zeebaars.info
Marco Nieuwenhuize
Vermeerstraat 6
4462 ST Goes


Direct contact

  • Laat een telefoon nummer achter wanneer je wilt dat wij je terug bellen.

In de buurt van Zeebaars.info te vinden:


Vertel ons jouw ervaringen: