En de winnaars zijn!

Na twee maanden zijn dan nu de winnaars bekend van de actie op Anglermaps met als spetterende hoofdprijs 500 euro aan hengelsportartikelen bij hengelsportwinkel Zunnebeld in Zwolle

De hoofdprijs

De hoofdprijs is gewonnen door Bertijn met zijn review van Breedsendijk, Yerseke. Bertijn heeft echt werk gemaakt van de review waar hij een stuk water aan de Oosterschelde beschrijft waar hij zelf regelmatig een hengeltje uitgooit. In zijn review behandeld hij onder andere gebruik van aassoorten, wanneer je er moet zijn, wat voor materiaal op deze stek werkt, techniek en geeft hij een tip en verteld over de nadelen van de stek door de weelderige wier groei.

Ook de bereikbaarheid van de stek wordt breed behandeld en vind je er natuurlijk de standaard informatie over het visbestand en de vangsten die je hier kunt verwachten. Al met al unaniem gekozen als de winnaar van de actie, een prachtig stuk waar menig sportvisser echt wat aan heeft.

Bertijn wint dus met deze review terecht 500 euro aan hengelsport artikelen die hij binnenkort kan komen ophalen bij onze sponsor Hengelsportwinkel Zunnebeld in Zwolle.

Gefeliciteerd Bertijn met je prachtige prijs!

Dagje vissen met een viskayak.

De tweede prijs is gewonnen door Edo Lorist met zijn viswater review van het Noordzeekanaal, Velsen-Zuid. Wederom een viswaterreview die prachtig beschrijvend geschreven is en zeer veel belangrijke informatie geeft over vissen op dit zoute water.

Ben je op zoek naar een visstek aan het Noordzeekanaal dan heb je hier al weer een flink stuk van de puzzel opgelost en kun je beter voorbereid gaan vissen op dit kanaal.

Edo lorist heeft de tweede prijs gewonnen door zijn artikel flink te promoten en hebben 86 mensen zijn artikel beloond met een facebook “vind ik leuk”. Een prachtige score die hem een dag vissen met Bram en Johan van Viskayaks.nl oplevert.

Dagje bijzonder vissen

En ook de derde prijs is gewonnen door een schrijver van een bijzonder goede viswaterreview. In dit geval gaat het om het Heidemeer een visplas waar Sjors Keij regelmatig op karpervist. Het gaat hier om een vrij jonge zandwinning plas die uitgegroeid is tot een recreatiegebied ten zuidwesten van Heerenveen.

Sjors beschrijft duidelijk wat je hier als sportvisser kunt verwachten qua water, visbestand en hoe je er kunt komen. Natuurlijk laat hij je ook weten welke vergunningen je nodig hebt om hier legaal te kunnen vissen. Al met al een prachtig viswater voor zowel de karpervisser als roof en witvisser.

Met Dit viswater heeft Sjors een prachtige dag vissen gewonnen, samen met een vismaat, in de vijvers van Wild. Dat dit een prachtige dag gaat worden staat garant door de bijzondere vissen die je hier kunt vangen.

We houden jullie op de hoogte.

Van elke prijsuitreiking en visdag wordt een uitgebreid verslag geschreven en zo willen we jullie op de hoogte houden van de belevenissen die de prijswinnaars meemaken. Houd anglermaps.nl dan ook in de gaten, schrijf je in voor onze “maandelijkes” Viswater E-mail Magazine of volg ons op Twitter.

Vertel ons jouw ervaringen: