Nieuwe website ‘s-Gravenhaagse Hengelsport Vereniging

De ‘s-Gravenhaagse Hengelsport Vereniging heeft haar nieuwe website gelanceerd: www.ghvdenhaag.nl.
Iets waar we hard aan gewerkt hebben en ook zeer trots zijn op het resultaat. De website wordt ondersteund met een eigen Facebook pagina en een Twitteraccount @GHVdenhaag. Met deze website zijn wij er klaar voor om de mensen nu ook goed online én via social media te informeren over onze vereniging en haar activiteiten.

‘s-Gravenhaagse Hengelsport Vereniging

De ‘s-Gravenhaagse Hengelsport Vereniging is een vereniging met veel viswater in huur en in eigendom in grote delen van Zuid-Holland en voor een gedeelte ook in het aangrenzende Utrecht. Er is geen hengelsportvereniging in Nederland die zoveel huurovereenkomsten heeft afgesloten met boeren in het poldergebied. Daarom is de GHV ook dé vereniging die opkomt voor de sportvisserij en de visstand in het mooie veenweide poldergebied in het Groene Hart van Nederland.

De vereniging, opgericht in 1908, is met bijna 9.500 leden toonaangevend in de agglomeratie van Den Haag en is landelijk georganiseerd via het lidmaatschap van de regionale hengelsportoverkoepeling Sportvisserij Zuidwest Nederland. De vereniging heeft haar vertegenwoordigers en bestuurders in zowel de federatie als in de landelijke verkoepeling, Sportvisserij Nederland.

De -Gravenhaagse Hengelsport Vereniging is ook een zeer levendige en actieve vereniging waarbij onze commissies t.b.v. roofvissen, karpervissen en vliegvissen voor haar leden allerlei activiteiten organiseren, van workshops tot visuitjes in de polders.

Meer weten over onze vereniging? Kijk op www.ghvdenhaag.nl.

Vertel ons jouw ervaringen: