Wild, Bijzonder vissen


Watertype:
Belangrijkste Vissoorten: , , , , ,
Belangrijkste sportvistype: , , ,
Plaatsen: ,

Wild, Focus, spanning en adrenaline

Vissen is jagen, Focus, spanning en adrenaline. Zelf actief op zoek gaan. Waar zit de vis verscholen? Hoe kan ik die verleiden? De opwinding stijgt. En dan… de kick van de aanbeet. De strijd barst in alle hevigheid los. Een eerlijk gevecht tussen prooi en jager. Dat vraagt om kennis, kracht en techniek. De sensationele drill is een beloning. De vangst is om te smullen.

Midden in de natuur, even buiten Reutum, ligt het prachtige viswater van WILD. Aan de voet van een stijlvol buitenhuis lonken vier vijvers uitdagend naar liefhebbers van vissen.

WILD is geen doorsnee visgelegenheid. De vier verschillende vijvers bieden hoge kwaliteit vis, van forel tot zeer unieke vissoorten die niet overal verkrijgbaar zijn. Door dit brede aanbod is WILD zowel aantrekkelijk voor sport- en topvissers als ook voor recreatieve vissers.

SeaBass bij wild

Wat hebben wij voor u?!

Educatie
Onbekend maakt onbemind. Om op een betrokken en respectvolle manier te vissen is een specifieke kennis van de vis noodzakelijk. WILD biedt op een toegankelijke en informatieve wijze inzicht in de ontwikkeling en het bestaan van de vis. Dit is tevens nodig om een goede vistechniek te begrijpen en te ontwikkelen.

Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen kunnen bij WILD veel leren over vis en de vissport. Speciaal voor basisscholen is er een educatief programma ontwikkeld.

Rokerij
In onze eigen rookoven worden diverse vissoorten, waaronder forel en paling, op traditionele wijze gerookt. Nadat ze gepekeld zijn, worden ze aan de speciale rookpennen geregen en in de oven gehangen. Tot slot moeten ze nog nagaren en het resultaat is onovertroffen. Ervaar het zelf. U kunt de gerookte vis afhalen of bestellen in ons restaurant.

Meerval vissen op de vijvers van WildRestaurant
Er is niets fijner dan ontspanning na inspanning. Kom lekker nagenieten en sterke verhalen vertellen in ons smaakvol ingerichte restaurant. We serveren u graag een lekker drankje en verse (vis)gerechten. Uiteraard bent u ook van harte welkom wanneer u niet heeft gevist, maar wel wilt genieten van de prachtige omgeving en een lekker traditioneel product.

 

Groepsarrangement op maat

www.bijzondervissen.nl

Ook voor groepsarrangementen, zoals een compleet verzorgd bedrijfsuitje of een onvergetelijke familiedag, kunt u bij WILD terecht. U kunt uw arrangement geheel naar eigen wens en budget samenstellen.

Impressie video

Adres gegevens

Wild, Bijzondervissen
Gerwin Leus
Hondenveldsweg 2
7667 RM Reutem

Direct contact

  • Laat een telefoon nummer achter wanneer je wilt dat wij je terug bellen.

 


In de buurt van Wild, Bijzonder vissen te vinden:


Vertel ons jouw ervaringen: