Spot one


Spot one

Viswater en visstekken

Een leuke visvijver voor jong en oud , voor de kleine jonge beginnende vissers een prima water om op voorn en bliek te vissen , ook voor de winkcle picker fans enzelf de feeders is het ook een prima water om op bramsen grote ruisvoorns en zeelt te vissen .

Ook voor onze karpervissers deze sloten staan vol in verbinding met elkaar waardoor alles samen komt dit water in het bilderbos bevat veel leuke spots met dieptes varrierend tot 3,5 mtr met in het midden veel slik leuke beschutten rietkragen langs de kanten en mooie lelie bedden . in het midden van het water bevind zich nog een eiland met overhangende treurwilgen waaronder onze grote vrienden zicht graag verstoppen het mooie sloot record van 28 pond blijft hier ook nog steeds op onze naam staan .

Visbestand en vangsten

karper , snoek , paling .voorn, ruisvoorn , snoekbaars, bramsem, zeelt , winde, roofblei, spiegelkarper,

Bereikbaarheid

het is zowel met de fiets al lopend uitstekend te bereiken auto kan eventueel in de nabijgelegen erfen worden geparkeerd

Vergunningen en rechten

voor iedereen die vist geldt ook hier neem je vispas mee met bijbehorende vergunning van de drechtsteden . nachtvissen is gewoon toegestaan mits je alles netjes opruimt en niet tot overlast bent . gronzeilen niet toegestaan .


Auteur: Raoul Govers


In de buurt van Spot one te vinden:


Vertel ons jouw ervaringen: