Visvakantie aan het ’t Uitgeestermeer


Vakantiehuis ’t Uitgeestermeer

De Kop van Noord-Holland is een rustig gebied met veel viswater, uitgestrekte poldergebieden en mooie visstranden. Diverse kanalen, sloten en binnenwateren zorgen voor ongekende vismogelijkheden.

Een netwerk van kilometers lange goede fietspaden zorgt ervoor, dat overal prachtige fietstochten kunnen worden gemaakt. De zuidelijker gelegen dorpen Bergen en Bergen aan Zee worden begrensd door duinen, bos, polder en Noordzeestrand. Alkmaar is een oude stad met ruim 400 monumenten.

Al met al het mooie van twee werelden en een prachtige omgeving voor de sportvisser met familieleden die niet de zelfde passie delen maar toch graag samen op vakantie willen.

Vakantiehuis ’t Uitgeestermeer ligt direct aan het water, met een eigen aanlegsteiger en directe toegang tot het meer. ‘Klein Venetië’ wordt dit vakantiepark ook wel genoemd. Niet voor niets, want u vaart de ‘straat’ uit en kunt meteen beginnen met het vissen op het Uitgeestermeer.

Dit is het ideale vakantiehuisje voor de sportvisser!

Viswateren in de buurt

Noord-holland kent natuurlijk zijn prachtige polders waar het heel goed vissen is. In de wintertijd is dit het domein van de snoekvisser maar in de zomer is het hier goed vissen op witvis en karper. Pak de fiets of auto en rijd eens rond ten Zuid-Oosten van het Uitgeestermeer. Prachtige polders waar je mag vissen met de VISpas liggen hier op je te wachten.

Nu vergeet ik natuurlijk het water naast de deur namelijk het Uitgeestermeer en de Alkmaardermeer die op elkaar aansluiten. Het Uitgeestermeer is opgenomen in de landelijke lijst met viswateren.

7 kilometer ten Westen van je ligt wel een hele grote bak met water. De Noordzee met prachtige stranden liggen te wachten op de strandvisser.

Kenmerken visvakantiehuis Strand en Zo II

  • Op een vakantiepark
  • 2 slaapkamers
  • 4 personen
  • Niet roken
  • Aan de rand van het dorp
  • Klantwaardering: 8.7
Vanaf €360 per week
Lees nu meer over de locatie!

 


In de buurt van Visvakantie aan het 't Uitgeestermeer te vinden:


Vertel ons jouw ervaringen: