Visvakantie Kempense meren


Een visvakantie aan de Kempense meren niet alleen voor Karpervissers

De Kempense meren en kanalen zijn uitgegroeid tot een internationaal vermaard hengelwater. Er is goed witvis te vangen en ook de roofvisser kan hier zijn hart ophalen met vissoorten als snoekbaars en baars.

Karpers van 20 kilo plus

Maar vooral de ervaren karpervissers weten de omgeving van het kanalenkruispunt van sas 4 te vinden. Waarschijnlijk zijn de vangsten van joekels tot boven de 20 kilo hier niet vreemd aan. Er zijn al Engelse karpervissers gesignaleerd die met hun jacht helemaal tot op het kanaal Herentals-Bocholt varen om er een weekje te vissen. Schrik ook niet als je langs de kanaaloevers tientallen tentjes ontdekt van hengelaars die vooral ’s nachts pogen hun prooi te verschalken. Houd er wel rekening mee dat je hiervoor over een aparte visvergunning moet beschikken.

Ook voor de niet vissende gezinslid

In de vooral bosrijke omgeving van Sunparks Kempense Meren vindt u toeristische attracties als de Norbertijner abdij in Postel, het educatief ecocentrum of het Historisch Museum van Mol. Verder is het park gelegen in de schitterende streek De Kempen, aan de oevers van een 180 hectare groot meer! Op het meer heeft u talloze recreatie mogelijkheden. In de omgeving kunt u uitstekend fietsen. Trakteer de kinderen en uzelf op een dagje Bobbejaanland, het spannendste pretpark van België.


In de buurt van Visvakantie Kempense meren te vinden:


Vertel ons jouw ervaringen: