Libéma Vakantiepark Beekse Bergen


Visvakantie Libéma Vakantiepark Beekse Bergen

Visvakanties

Ook voor een visvakantie in Brabant kunt u terecht bij Vakantiepark Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Hier combineert u vissen met recreatie voor de hele familie. U kunt vissen nabij uw jungalow of op een visstek direct aan de rand van het Victoriameer. Vismateriaal is op het vakantiepark verkrijgbaar. Kijk voor een overzicht van onze accommodaties bij accommodaties. Wilt u een visstek reserveren kijk dan bij Prijzen & Beschikbaarheid.

Catch & Release!

Sinds enkele jaren is op Vakantiepark Beekse Bergen een meeneemverbod voor alle vissoorten van kracht. Hier wordt door de bewakingsdienst en AID op toegezien. Op deze manier de visstand zoveel mogelijk gewaarborgd voor de toekomst. Gasten dienen wel een sportvisakte te kunnen tonen. Op Vakantiepark Beekse Bergen zijn uitgebreide visfaciliteiten aanwezig:

  • 70 hectare groot meer, grotendeels omzoomd door riet (ontstaan door zandwinning)
  • open verbinding met het aangrenzende Wilhelminakanaal
  • dieptekaart aanwezig
  • helder water, zwemwaterkwaliteit
  • gevarieerde witvisstand van brasem, voorn en winde
  • grote karpers tot bijna 40 pond
  • gevarieerde roofvisstand met baars, snoek, snoekbaars en paling
  • verhuur van roeiboten, eventueel met elektromotor
  • viswinkel met aas en hengelsportartikelen op het park (beperkte openingstijden)

Karper

Voor veel karpervissers is Vakantiepark Beekse Bergen (nabij Tilburg) al jarenlang een geliefde vakantiebestemming. Een van de belangrijkste redenen is het rijkelijke karperbestand, maar ook de uitgebreide mogelijkheden om uw bivvy op te slaan. Naast de nodige ‘kleinere’ vissen zwemt er een aantal ware giganten tot bijna 40 pond rond.

Witvis

Het aangrenzende Wilhelminakanaal is al sinds jaar en dag een zeer bekend wedstrijdwater voor de regio, mede door de ligging en de goede witvisstand is dat niet verwonderlijk. De laatste jaren heeft men steeds meer de mogelijkheden van de feederhengel ontdekt, deze mag u dan ook zeker niet vergeten.

Roofvis

Ook voor de roofvissers zijn de mogelijkheden ongekend. Struinen met kunstaas op baars langs de kant of verticalen op snoekbaars vanuit de boot of met dood aas op snoek? Het kan allemaal tijdens een verblijf op Vakantiepark Beekse Bergen.

Karperwedstrijd

Dit jaar (2010) organiseert Team Visfanaat in samenwerking met visvereniging Beet en Libéma voor de vijfde keer de karperwedstrijd ‘Baron Marine Carp Challenge’.  Van 7 tot en met 10 oktober, profiteren deelnemers natuurlijk van dé karpertijd van het jaar. In dit vijfde lustrumjaar zal het finaleweekend in oktober bol staan van activiteiten. Zo vindt op 9 en 10 oktober een grote hengelsportbeurs plaats en worden diverse lezingen gegeven door bekende karpervissers. Team Visfanaat doneert de gehele opbrengst van het evenement aan stichting Kika Kinderen kanker vrij.


tot 50% korting!

tot 50% korting op lastminutes vakantie boekingen

www.libemavakantieparken.nl


In de buurt van Libéma Vakantiepark Beekse Bergen te vinden:


Vertel ons jouw ervaringen: