Visvakantie aan het IJsselmeer, Beach Resort Makkum


Beet op Beach Resort Makkum!

Lekker ongestoord vissen? Dat kan op Beach Resort Makkum. In de wateren van het park zwemmen roofvissen en witvissen. Vanuit uw tuin vaart u zelfs zo het IJsselmeer of de Waddenzee op.

Meer visvakantie informatie:


Viswater en stekken

Voor meer vismogelijkheden kunt u ook uitstekend in de omliggende polders terecht. Met een visbootje vaart u vanaf uw vakantiehuis via het IJsselmeer naar het ‘Makkumer Djip’ en de ‘Grutte Sylroede’. Deze wateren kronkelen door de Friese weilanden en bieden prachtige visstekken. Ook in het naseizoen is er veel vis te vangen.

Het viswater door het park staan in open verbinding met het IJsselmeer. Je kan zowel met als zonder boot op zoek naar snoek, baars en snoekbaars. Maar ook karper, blei en voorn tieren welig in de wateren in en rondom Beach Resort Makkum.

Vlakbij de Waddenzee en de Friese Meren

Makkum ligt op enkele kilometers van de Afsluitdijk. In de havens op de Afsluitdijk en bij de sluizen van Kornwerderzand vist u op roofvissen en witvissen. Wilt u iets verder rondkijken? De Friese meren, zoals het Sneekermeer en het Heegermeer, liggen op korte afstand van Makkum. Ook kunt u een tripje op het zoute water wagen wan Beachresort (of moet ik zeggen visresort) Makkum ligt namelijk op slechts enkele kilometers van de Afsluitdijk en binnen 10 minuten zit je op de Waddenzee te vissen op platvis of zeebaars.

Medewerker van Beach Resort Makkum Rory Teigeler gooit zelf ook regelmatig de hengel uit op het park: “Het is hier een ideale omgeving voor grote roofvissen: ondiep water, rietkragen, kronkelende uitlopers van het IJsselmeer. Eigenlijk is het vrijwel altijd prijs.”


Accomodatie en faciliteiten

Een ideale visstek met alle visgemakken bij de hand:

  • De meeste vakantiehuizen beschikken over een eigen aanlegsteiger in de tuin
  • Mogelijkheid voor trailerstalling naast uw vakantiewoning
  • Visboot verhuur
  • Hengelsportbenodigdheden verkrijgbaar in Makkum en Bolsward


Visvergunningen

Op Beach Resort Makkum geldt het motto ‘Catch & Release’. Verder gelden de landelijke regels; zo mag er vanaf 1 april tot 1 juni niet op roofvis worden gevist. Vergeet ook vooral niet uw vispas mee te nemen want het meeste viswater in de buurt is opgenomen in de landelijke lijst met viswateren


Visvakantie Impressie

no images were foundMeer weten of boeken?


In de buurt van Visvakantie aan het IJsselmeer, Beach Resort Makkum te vinden:


Vertel ons jouw ervaringen: