Visvakantie aan De Witte Vennen


Type visvakantie:
Watertype:
Belangrijkste Vissoorten: , , , ,
Belangrijkste sportvistype: , , ,
Plaatsen: , , , , , , ,

Visvakantie Bourgonisch Noord-Limburg

In het Bourgondische Noord-limburg vind je tussen de ruige Peel en de prachtige rivier de Maas het recreatiepark de Witte Vennen. De naam op zich zelf al zal menig sportvisser opbeuren want vennen betekend water en water betekend vissen.

Het park ligt in een gebied met bossen en zandverstuivingen en op het park zelf vind je een 30 hectare groot viswater. Een rustig en natuurlijk gelegen vakantiepark die toch niet helemaal achteraf ligt door de steden Venray en Venlo die in de buurt liggen.

Meer informatie:Viswater en vangsten.

Zowel op het park als rond om het vakantiepark vind je prachtige wateren waar je vissoorten kunt vangen die je elders niet veel tegen komt.

Vissen op het park
Natuurlijk is er als eerste het vismeer op het park waar je als sportvisser toch wel als eerste tegenaan loopt. Op het park kan je huisjes en ‘oeverwoningen’ huren die direct aan het viswater liggen, een prachtplek natuurlijk waar je als visser zeker heel blij van wordt.

Het meer kent naast de gangbare brasem en blankvoor vissen ook een goed karperbestand. Voor de karpervisser die met zijn gezinnetje of vrouw/man een lekker weekend of midweek weg wil is dit dus een zeer geschikte vakantiebestemming.

Net als bij veel andere vakantieparken is het natuurlijk zo dat je het viswater deelt met veel andere waterrecreanten die op het water zwemmen en gebruikmaken van de gratis waterfietsen.

Overigens zijn de gratis waterfietsen een leuke tip voor de roofvisser die hier lekker mee kan trollen 🙂

Vissen in de omgeving
Voor de sportvisser en recreatievisser is er ook in de directe omgeving veel te beleven. Natuurlijk is er de maas en iets verder gelegen unieke stukje maar, Grens Maas waar vissoorten als barbeel, roofblei en natuurlijk ook Meerval te vangen zijn.

Om de hoek van het park vind de karpervisser maar ook de match en feedervisser de vier viswateren van ‘het Wanssums Ven‘ waar hele grote zeelt (60+) te vangen is en karper met biggen tot 30 pond. Dit water ligt te Oosten van het park en ligt zo dichtbij dat je er bijna lopend naar toe kunt.

Verder vind je in de buurt gelegen nog meer wateren waaronder drie forellenvijvers waar zowel de sportvisser als de recreatievisser heel goed zijn visje kan vangen. Kijk onder in de lijst naar viswateren en forellenvijvers die je in de buurt vind.


Accommodatie

Er is op het park voor ieder wat wils. Zo kan je op het park terecht met je tent en caravan op de park camping en kan je zover gaan als het kopen van woningen aan het water. Verder vind je er Chalets, 4 en zespersoons, met alles er op en aan voor een zeer betaalbare prijs

Alle chalets hebben een badkamer met douchecabine en toilet, keuken met 4-pits electrisch comfort, magnetron, Hifi, koelkast en zijn vrijstaand.

Meer informatie over de Chalets

Naast de Challets zijn er ook nog de prachtige Oeverwoningen waar je direct met terras aan het water zit. De woningen zijn zeer comfortabel ingericht en voorzien van ligbad, douche en badkamermeubel, open haard, leisteen vloer met vloerverwarming, televisie, stereoset en een uitgebreide keuken met vaatwasser en magnetron.


Vergunningen

HSV het Alvertje” Er zijn zowel dag- als weekvergunningen te verkrijgen. De dagvergunningen zijn verkrijgbaar bij het BP tankstation, gelegen aan Moleneind 19 in Well.

Lees meer


In de buurt van Visvakantie aan De Witte Vennen te vinden:


Vertel ons jouw ervaringen: