Weerterbergen


Weerterbergen, visvakantie in Limburg.

Dit familie vakantiepark van Roompot vakanties ligt in Limburg aan de grens van België naast het plaatsje Weert. Dit is met recht een familiepark, een heerlijk park waar je kinderen de hele vakantie niet meer zult zien en jij dus kunt doen wat je het leukst vind en dat is natuurlijk vissen.

Viswater en vangsten.

Over het hele park vind je viswater in de vorm van kanaaltjes en grachten. Prima viswater voor de vastehengel en de sportvisser die graag van uit zijn achtertuin wil kunnen vissen. Zeker ook erg leuk voor het vissen met kleine kinderen, die vinden het prachtig om van uit de tuin te kunnen vissen of van af de vele bruggetjes.

Er wordt op het park heel erg veel gevist en waar de hengeldruk hoog is betekend het twee dingen. 1, er zit flink wat vis en 2 je moet er wat voor doen om aantallen te vangen of hele mooie vissen grote vissen te vangen. Het is bekend dat hier behoorlijk groter karper zit en wie bereid is om te investeren kan deze grote jongens aan de kant brengen, en dat maakt je vakantie natuurlijk helemaal compleet.

De meeste karpers die je hier zult vangen zijn rond de 10 en 20 pond. Maar naast die karpers kun je hier ook heerlijk vissen op blankvoorn en brasem. Overigens zijn er ook vangstmeldingen van kleine meerval binnengekomen.

Waar witvis zit zul je ook jagers tegenkomen en die zitten er zeker. Er worden dan ook regelmatig snoek en baars gevangen. Of er snoekbaars zit weet ik zelf niet maar ik houd me aanbevolen voor vangstmeldingen van snoekbaars.

Accemodatie en faciliteiten.

De bungalows op het park Weerterbergen staan verspreid over het bosrijke park en rondom de grachten en het meer. Je vind er voor iedereen wat wils en voor de familieleden die niet willen vissen is er dan ook meer dan genoeg vertier te vinden.

Een kleine greep: Zwemparadijs, buitenbad, indoor speeltuin, fietsen verhuur, boogschietbaan, bowlingbanen, sport en speelvelden.. en heel veel meer. Een park met meer moglijkheden ben ik eigenlijk nog niet tegengekomen. Lees hier meer over alle mogelijkheden en faciliteiten

Eten hoef je ook niet mee te nemen je kunt op het park terecht bij de (á la carte) Restaurant, Buffetrestaurant, Eetcafé / bar, Pannenkoekenrestaurant, Pizzeria en Snackbar.

Er zijn verschillende soorten bungalows te vinden op het park waar tussen de 6 en 24 personen kunnen verblijven. Dus wat dacht je van een vakantie met je vismaten? Meer over de accomodaties lees je hier.

Vergunningen en rechten.

Op het park mag gevist worden met een landelijke vispas. Een speciale vergunning is dus niet nodig.

Visvakantie impressie video WeerterbergenIn de buurt van Weerterbergen te vinden:


Vertel ons jouw ervaringen: