Zeevis visvakantie Domburg zeeland


Plaatsen: , , , , ,

Het luxe vakantiepark Roompot Hof Domburg ligt in Domburg aan de noordwestkust van het schiereiland Walcheren in de provincie Zeeland. Op het park kunt u optimaal ontspannen in het Kuur- en Beautycentrum of een duik nemen in het overdekte zwemparadijs. Belangrijk natuurlijk, ligt het strand voor ons vissers op loopafstand van het park.

Zeebaars stek direct voor je terras.

Is Zeebaars de vis waar jij helemaal gek van bent? Je loopt van je huisje zo de de Schelpweg op. Loop een stukje over duinpaden en op het strand aangekomen vind je een van de beste dijkvisstekken van Zeeland. Bij laag water zijn de steenstortingen goed zichtbaar en kun je er zelfs prima vandaan vissen. De stortingen zijn bij hoogwater volledig onder het water verdwenen.

De stek is een al om bekende stek voor de zomervisserij en dan met name tussen de maanden april toe eind oktober. In de wintermaanden kan je er zelf met een beetje geluk Wijting en gul vangen. Van af april begint echter het echte zeizoen zodra de zagers beginnen te zwemmen. Je kunt hier dan meteen goed op geep vissen en is dit de stek waar de geep in grote aantallen arriveren.

Ook voor tong is dit een prima stek en hoewel bot en schol ook voorkomt komen die in veel mindere mate voor. Voor de zeebaars is deze stek een echte aanrader. De baars houdt zich graag op tussen de palenrijen voor dit stuk van de kust. Er wordt hier de hele zomer door dan ook veel zeebaars gevangen. Concentreer je met name op de periode van drie uur vóór tot drie uur na hoogwater.

De vlieghengel met clousers, shads en ander kunstaas doen het hier heel goed. maar vergeet ook de steekzager niet.

Omgeving Roompot Hof Domburg.

In de omgeving van Roompot Hof Domburg is genoeg te doen! Met mooi weer is het goed toeven op het strand van Domburg. Met een goede planning kan je dan met het gezin mee leuk vissen en uw handdoekje uit spreiden. Breng op maandag een bezoek aan de toeristenmarkt of maak een fietstocht door de Manteling, een bos dat wordt gekenmerkt door schitterende tuinen. Wandel ook eens met behulp van een wandelroute naar Kasteel Westhove voor een bezoek aan het Zeeuws Biologisch Museum. Daarnaast zijn uitstapjes naar de historische steden Middelburg en Zierikzee een absolute aanrader tijdens uw verblijf op Roompot Hof Domburg.


In de buurt van Zeevis visvakantie Domburg zeeland te vinden:


Vertel ons jouw ervaringen: