Vakantiehuis Veersemeer, Oranjeplaat


Type visvakantie:
Watertype: , ,
Belangrijkste Vissoorten: , , , , ,
Belangrijkste sportvistype: , , ,
Plaatsen: ,

Visvakantie aan het Veerse meer.

Dit mooie vrijstaande vakantiehuis op het Oranjeplaat, Arnemuiden ligt aan het Veerse meer. Uw visvakantie adres ligt slechts 200 meter lopen naar het water waar u in de zomer heerlijk kunt vissen, zwemmen en/of varen.

Het vakantiehuis ligt in een rustige villawijk en heeft een prachtig uitzicht. De grote tuin grenst direct aan het park en biedt uw kinderen volop ruimte om te spelen. De jachthaven, waar u visboten kunt huren en de kinderen kunnen spelen in de speeltuin, is vlakbij. In de zomer is de supermarkt op loopafstand.

Kortom een mooi en fijn vakantiehuis waar u toegang heeft tot prachtig viswater als het Veerse meer, de Noordzee en de Oosterschelde. Een ideale plek voor zoutwatervisser die graag wil vissen op vakantie waarbij het ook goed toeven is voor de overige familieleden.

Dit huis is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Wij raden aan om het huis met maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen te bewonen.

Viswateren in de buurt

Als eerste natuurlijk het Veerse meer waar je van uit dit huisje gewoon in kunt vissen. Het Veerse meer is een brakwater meer. De vissen die je op dit meer kunt vangen is forel, paling, haring en platvissen. Om te kunnen vissen op het Veerse meer moet je een VISpas hebben.

Verder is het duidelijk dat je dicht bij de het Noordzee bent en ook de Oosterschelde binnen bereik is. Je kunt dus wel zeggen dat dit een prachtige visvakantie adres is voor de zoutwater visser.

Kenmerken visvakantiehuis Oranjeplaat

  • Vrijstaande woning
  • 3 slaapkamers
  • 6 personen
  • Vrijstaand
  • Niet roken
  • Luxe & comfortabel
  • Klantwaardering: 8.2
Vanaf €600 per week
Lees nu meer over dit vis-vakantiehuis

 


In de buurt van Vakantiehuis Veersemeer, Oranjeplaat te vinden:


Vertel ons jouw ervaringen: