BHC outdoor & fishing equipment

1500 m2 outdoor & fishing equipment, samen met uitstekend advies.

BHC Best Adventure maakt van elk weer lekker wandel-, fiets-, klim-, tracking- of visweer, kortom lekker actief weer.

Dat zit ‘m in de juiste materialen, voor de juiste omstandigheden. In schoenen, laarzen of sandalen die heerlijk doorstappen, in sokken, in onderkleding met vochtregulerende en optimaal isolerende werking, in jassen en broeken die wel transpiratie naar buiten brengen, maar van plensbuien geen druppel doorlaten…

De juiste hengel voor de juiste vis, de juiste slaapzak voor het juiste klimaat, de juiste kaart voor de juiste wandelroute…

Meer en meer mensen ontvluchten hun drukke (binnen)bestaan, door hun vrije tijd actief in de buitenlucht door te brengen; vissen, wandelen, fietsen, klimmen, kajakken, survival, kamperen, tropenvakanties, skivakanties of gewoon sportief en toch modieus gekleed gaan, bij BHC kunt u terecht voor praktisch alle materialen die u hier voor nodig heeft en niet te vergeten … deskundig advies.

Praktisch alle bekende (maar ook minder bekende) merken zijn bij BHC verkrijgbaar. Elk jaar beoordeeld de BHC inkoopafdeling de prijs/kwaliteit verhouding van de nieuwe collecties van deze merken en vergelijkt de verschillende merken en hun producten met elkaar.

De artikelen die na dit korte onderzoek als beste uit de bus komen worden door BHC geselecteerd en vormen vervolgens de kern van het totale BHC assortiment. U grijpt dus nooit mis bij BHC en … u betaald dus ook nooit teveel voor hetgeen u nodig heeft!

Wat kunt u zoal vinden bij BHC?

Een compleet assortiment: hengelsportartikelen, schoeisel, outdoorkleding, kampeerartikelen, rugzakken, slaapzakken, slaapmatten, tenten, messen, verrekijkers, verlichting, kooktoestellen, opblaasbare boten en kayaks, boeken, tropenartikelen, wintersportkleding, etc., etc., totaal maar liefst 40.000 verschillende artikelen!

Openingstijden winkel:

  • Maandag* 13.00 – 18.00
  • Dinsdag en woensdag 10.00 – 18.00
  • Donderdag 10.00 – 21.00
  • Vrijdag 10.00 – 18.00
  • Zaterdag 09.00 – 17.00
  • Koopzondagen 12.00 – 17.00

*Van oktober t/m maart maandag de gehele dag gesloten


In de buurt van BHC outdoor & fishing equipment te vinden:


Vertel ons jouw ervaringen: