Hengelsport Zunnebeld

Hengelsport Zunnebeld

In 1926 werd Zunnebeld hengelsport in Zwolle opgericht door Doris Zunnebeld, de grootvader van de huidige eigenaar Henk Zunnebeld. Vroeger bestond de handel nog uit postduiven, eieren en vogels en in de loop der jaren is Zunnebeld uitgebreid tot een van de grootste dierenspeciaalzaken met hengelsport van Zwolle en wijde omgeving.

HSV Ons Genoegen

De Hengelsport Speciaalzaak in Zwolle en wijde omgeving. voor al u hengelsport benodigheden op het gebied van
Karper, Roofvis en Witvis bent u op het juiste adres. Wij zijn de hengelsportwinkel voor zowel de gevorderde als de beginnende Visser.

Assortiment

Hengelsport Zunnebeld heeft een zeer uitgebreid assortiment. Op de eerste verdieping kun je alle stretchers, tenten, paraplu’s en nog vele andere grote producten op je gemak bekijken. Verder vind je hier bijna alles op het gebied van witvissen, roofvissen, karper, vliegvissen etc. Een assortiment waar menig visser van onder de indruk zal zijn.

Wij zijn onder andere dealer van:
Aas:
pro-line,dynamite, martin sb, gb-baits, mainline, cotsworld, the originalkarpershit, enterprise tackle, buzz bait, sensas, sonubaits en edgecompany
Tackle: 
jrc, fox, korda, delkim, korum, shimano,spro, kryston, solar, matrix, daiwa, trakker, Prologic, ultimate, PBproducts, wychwood, kensaki, carprus, xline, parallelium, sufix, thenavigator, skarp, ultimate, reuben heaton, solar en strategy enz. enz.
Magazine: 
spiegel, karper, karperwereld, boeken en diverse dvd’s

Hengelsport speciaalzaak Zunnebeld Zwolle

JRC DSI beetmelder in assortiment

Zunnebeld heeft nu ook de JRC DSU Beetmelder in haar assortiment. De radar DSI beetmelder is niet alleen ontworpen en ontwikkeld in Europa, maar wordt in tegenstelling tot veel andere merken beetmelders ook daadwerkelijk in Europa geproduceerd. Alle onderdlen zoals microprocessors, Led onderdelen zoals microprocessors, LED lampjes, sensoren en zelfs de behuizing zijn Europese fabricaten. Daarom geven wij 2 jaar onbeperkte garantie op de Radar DSI beetmelders.

De Prijs is ook goed te noemen, DSI Beetmelder: € 124,95, DSI ontvanger: € 139,95 en de DSI Bleu set: € 399,-

JRC DSI beetmelder bij Zunnebeld

http://www.zunnebeld.nl

JRC DSI Bleu set bij Zunnebeld voor de prijs van €399,–. De Beetmelder voor €124,95 en de Ontvanger voor €139,95

Direct contact

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
  • Laat een telefoon nummer achter wanneer je wilt dat wij je terug bellen.

In de buurt van Hengelsport Zunnebeld te vinden:


Vertel ons jouw ervaringen: