Martin Fly Fishing Outfitters

Ons bedrijf levert alle benodigdheden voor het vliegvissen, daarom hebben we het predicaat fly only te zijn. Sinds mei 2001 hebben we ons daarin gespecialiseerd. De producten die u bij ons vindt, kunnen gerekend worden tot de top, vanwege hun goede naam en hun reputatie. Omdat we zelf enthousiaste vliegvissers zijn, kennen we de eisen die vliegvissers aan hun ‘outfit’ stellen en dat is vaak niet gering. De slogan ‘Outfitters’ treft u dan niet voor niets in ons logo aan.

Naast het uitgebreide assortiment van kwaliteits-merkartikelen, zoals hengels, waadpakken, reels, kleding en andere zaken, hebben we een uitgebreide collectie vliegbindmateriaal. Een sortering die aan de wensen van de vliegbinder tegemoet komt. Omdat we zelf kunstvliegen binden weten we waar we over praten. Voor vragen over het vliegbinden, hoe en waar u zou kunnen gaan vissen en waarmee, kunt u bij ons terecht. Wij nodigen u uit voor een bezoek in onze zaak, waar u de “fly only” atmosfeer kunt proeven onder het genot van een kop koffie. Graag tot ziens.

Onze Winkel

Martin hengelsportAls u ons bezoekt zal het u stellig opvallen dat de winkel een atmosfeer heeft die bij het vliegvissen past. Bij de inrichting van het bedrijf is daar bewust voor gekozen. Wij zien u graag als klant en hebben er belang bij dat u het bij ons naar uw zin heeft. U kunt op uw gemak uitkiezen wat u nodig heeft. De producten zijn geordend en zichtbaar opgesteld, waardoor het mogelijk wordt om met ons assortiment kennis te maken.

Links in de zaak vindt u onder andere kleding, waadbroeken en vliegvisvesten. Achter de balie ziet u onze collectie vliegenreels en vliegenlijnen en rechts achter in de winkel treft u een uitgebreide sortering vliegbinden andere benodigdheden aan. In de winkel staan verschillende gevulde hengelrekken met de meest gangbare Sage hengels en ook andere merkhengels.

Het zal duidelijk zijn dat ondanks de genoemde doelstelling niet alle producten binnen handbereik zijn. Voor speciale wensen zijn wij u graag ter wille, staan u zonodig met raad en daad bij en tonen het gevraagde dat u nodig heeft.

De openingstijden van onze winkel zijn
dinsdag tm vrijdag 9.00 – 18.00
vrijdagavond 19.00 – 21.00
zaterdag 9.00 – 16.00
maandag gesloten

Producten

Martin hengelsport fly fishing outfitters productenIedereen wil graag zijn hobby optimaal bedrijven, het liefst met zo goed mogelijk materiaal. Voor de kritische vliegvisser voeren wij dan ook hengelsportmateriaal van bekende topmerken. Wij leveren hengels van het merk Sage, waarin een zeer uitgebreide keuze bestaat. Op alle hengels krijgt u een levenslange garantie op breuk. Een service die u bij andere merken hengels maar sporadisch aantreft.

De meeste blanks van dit merk zijn eveneens leverbaar, net zoals alle zelfbouw artikelen. Wij streven ernaar om ook die in een zo goed mogelijke kwaliteit te leveren.

U vindt bij ons waadpakken van het merk Simms, hoogwaardige vliegenlijnen van Rio, Orvis materiaal, vliegenreels van het merk Vision en Stenzel en nog veel meer benodigdheden die u stellig zullen aanspreken. Wij hebben materiaal in verschillende prijsklasse, voor het geval dat u niet van die hoge eisen stelt. Kortom, er is voor ieder wat wils, zodat het de moeite waard is om een ‘kijkje’ te komen nemen.

Als u een hengel wilt uitproberen bent u van harte welkom. Achter ons bedrijf is er gelegenheid om te werpen. Erg nuttig, omdat u dan weet wat u koopt en zonodig een andere keuze kunt maken, voor het geval dat u liever voor een ander type kiest. Een test kan een teleurstelling achteraf voorkomen. Klik op de merken links voor meer informatie.


In de buurt van Martin Fly Fishing Outfitters te vinden:


Vertel ons jouw ervaringen: